Skoleservice

Musik Mekanikeren's Skoleservice

 

Et vel-organiseret musiklokale, hvor alle instrumenter & udstyr står klar til at spille på..

Et musiklokale, der bringer glæde & læring hver dag, i stedet for frustrationer omkring skrattende guitarer eller tangenter, som ikke vil give en tone fra sig..

Musiklokalet, hvor glæden ved musikken kan inspirere dine elever, ved hjælp af udstyr & værktøjer som fra starten gør dét at lære noget nyt til en succes-oplevelse.

 - Dette er hvad Musik Mekanikeren kan tilbyde dig som musiklærer.

 

Hvad enten det drejer sig om Strengeinstrumenter, Trommer & Slagtøj, Klaverer & Keyboards, PA eller blot Generel Opsætning & Indretning af Musiklokalet, så kommer Musik Mekanikeren ud til jeres skole og laver en komplet gennemgang af alt udstyret i musiklokalet og efterfølgende forslag til hvordan vi på bedste, og billigste, vis får det løst.

 

At få foretaget denne Service-gennemgang af musiklokalet koster ingenting, og du binder dig heller ikke til noget. Det skaber blot overblikket over dit musiklokale og bidrager med et frisk sæt øjne på emner der kan trænge til en kærlig hånd.

 

Hvis du syntes det lyder spændende, så ring eller skriv for at booke en tid til et besøg!

Musik Mekanikeren Skoleservice
Musik Mekanikeren Skoleservice
Musik Mekanikeren Skoleservice
Musik Mekanikeren Skoleservice
Musik Mekanikeren Skoleservice
Musik Mekanikeren Skoleservice

Musik Mekanikeren har allerede hjulpet mange skoler rundt om i Danmark.

Blandt andet har vi besøgt:

 

Århus Katedralskole, Århus

"Vi fik vores musiklokaler gennemgået af Kaare fra Musik Mekanikeren, og vi var meget tilfredse både med reparationer af udstyr og forslag til forbedringer af lokalernes opsætning. Vi oplevede generelt både god service og pålidelighed i processen."


- Søren Lund-Olsen, Aarhus Katedralskole

 

Tørring Skole, Tørring

"Jeg er musikansvarlig på Tørring skole og har af flere omgange haft besøg af Kaare. Jeg har altid været yderst tilfreds.

Kaare møder personligt op på skolen når det passer ind i min tid. Han er et meget behageligt menneske som lytter til mine ønsker og retter sig efter den økonomi skolen har til rådighed. Hvis fx. man har strengeinstrumenter som skal ordnes, sørger Kaare for at tage dem med og aflevere dem igen. Tingene er altid færdige indenfor den tid vi beder om.

Kaare vender selv tilbage i løbet af 3-4 måneder og spørger om vi har lyst til besøg igen.

Personligt betyder det rigtig meget for mig, at jeg føler jeg kan stole på en samarbejdspartner. Og jeg føler jeg kan stole 100% på Kaare. Derfor de bedste anbefalinger herfra."


- Tommy Juncher, Musikansvarlig og musiklærer på Tørring skole"

 


 

Herudover har vi også haft fornøjelsen af at besøge:

Grejs Friskole, Vejle Friskole, Rødkilde Gymnasium, Tørring Gymnasium, Mølholm Skole, Stouby Skole, Juelsminde Skole, Vejle Idrætshøjskole, Vandel Efterskole, Lindved Skole, Bakkeskolen, Ådalsskolen, Gjellerupskolen, Aulum Kristne Friskole, Bavnehøj Skole, Grønhøjskolen, Katrinebjergskolen og mange flere...

Eksempler på komplet indretning