Musik Mekanikeren
Den bedste belønning, kommer i form af tilfredse kunder.

Her er hvad andre musikere siger om Musik Mekanikeren:

Musik Mekanikeren Reference 2
Musik Mekanikeren Reference 4
Musik Mekanikeren Reference 3
Musik Mekanikeren Reference 1
Musik Mekanikeren Reference 5

Filosofien & Værdien bag..

Musik Mekanikeren filosofi er, at alle kan få sig et fedt instrument. Hvad enten det er tale om en prisvenlig begynder guitar eller bas, det første trommesæt eller et dyrere & eksklusivt custom shop instrument. Uanset modellen og kvaliteten, er langt de fleste instrumenter sjældent sat ordentligt op fra fabrikken, eller også passer fabrik setup'et ikke til dig.

Det er her at Musik Mekanikeren kan hjælpe dig.

 

Udover servicering af dit instrument, tilbyder Musik Mekanikeren også kyndig råd & vejledning omkring alt fra gode tips & tricks til strengetykkelse og trommeskind , med henblik på det optimale setup for dig.

 

På værkstedet bliver der løbende købt nyt og lækkert special-værktøj samt masser af materialer og reservedele ind, udvalget konstant bliver større.

Har du en forespørgsel er du meget velkommen til at kontakte værkstedet for et uforpligtende og særskilt tilbud.


Pr. 1. September 2020 flyttede Musik Mekanikeren i nye og dertil-indrettede værkstedslokaler på Jørgensens Allé 28 i Hedensted.

En foto-serie af selve renoverings-projektet kan findes her.Historien bag...

Det hele bunder i en brændende interesse for guitarer og instrumenter generelt, samt et ønske om at hjælpe dig til at få det optimale ud af dit instrument.

 

 Jeg startede Musik Mekanikeren tilbage i 2012 (CVR-registreret i 2015), med filosofien om at det skulle være stedet hvor det traditionelle håndværk møder den personlige kontakt. Det skulle være værkstedet hvor kunden og Jeg sammen finder frem til den helt rigtige løsning for den enkelte musiker - og det enkelte instrument. Det er en værdi, som jeg sætter en stor ære i at fremhæve fuldt ud hver gang en ny opgave præsenterer sig, og forhåbentligt bidragende til, at kunden har lyst til at komme igen.

 

Hvad enten du går og drømmer om at modificere dit instrument, eller ærger dig over en skade, så kan du altid kontakte værkstedet som vil stå klar med råd og vejledning.

Musik Mekanikeren ønsker at være stedet musikere tager til, ikke kun for at handle, men for at få en god snak om musikken, instrumenterne og hvad vi hver især syntes er fedt ved det hele - Det kan jo være dét ene fjollede forslag, der føder idéen til det næste brilliante påfund!

 

Det er billigere end du tror, at få lavet et gammelt uspilbart instrument om til et inspirerende værktøj til musikkens verden, og ikke mindst til glæde for dig som musiker. Jeg håber, at du som musiker vil tage godt imod min filosofi med instrumentværkstedet Musik Mekanikeren, da idéen netop er at give musikere lige fra nybegyndere til professionelle netop dét instrument de fortjener.


                                                                                                                                                                                              - Musik Mekanikeren

 


 


Hvem er Kaare Nygaard?

 

 

Musik Mekanikeren blev startet da jeg var 21 år gammel. Men min musikalske rejse startede jeg allerede som 7-årig. Her begyndte jeg  til samspil, på en musikalsk forskole i Slagelse og fik hurtigt lyst til at lære mere. Derfor, så snart jeg kunne komme på venteliste til trommespil som 10-årig,  skrev jeg mig op og efter 6 lange måneder, blev jeg endelig tildelt en plads på musikskolen Domus i Vejle, ved min trommelærer og mentor Arne Østergaard.

Herfra tog det rytmiske aspekt af musikken raketfart og tre år efter gik jeg op til optagelsesprøven til Legoland-garden i Billund, og bestod. Herefter var det øvning to dage om ugen, samt  koncerter hver weekend i Legoland. Foruden dette spillede jeg også   trommer til diverse arrangementer, samt med mit daværende band. Jeg tilmeldte mig også et par års guitarundervisning, for at udvide min melodiske  viden.

 

 

Da jeg blev  16 startede jeg som hjælper i Tartan Music, en musikforretning i Vejle. Herfra begyndte jeg at få stor interesse for det tekniske aspekt ved guitarer - og instrumenter generelt -   og begyndte at foretage reparationer og justeringer på butikkens vegne. Udover det tekniske aspekt, begyndte jeg også at se guitaren som noget helt unikt. Denne kreation var (er) så mange ting i ét - melodisk instrument, kunst, unikt håndværk og  alt i alt kulminationen af så mange forskellige metoder og dele. Guitaren måtte, i mine øjne, være det ultimative redskab til musik (som Jimi, Clapton, Dylan osv. allerede har bevist det). Noget jeg også syntes er  rigtig fedt er, at hver eneste model har sit helt eget udtryk. Jeg begyndte meget at dyrke hvilke modeller der fandtes på markedet, hvilke fordele og ulemper de hver især havde - både lydmæssigt og designmæssigt - hvilke kunstnere der spillede på hvad og selvfølgelig de legendariske eftertragtede "vintage" modeller. Jeg var som besat.

 

 Jeg har stået i musikforretning lige siden, og både solgt guitarer og andet grej til mennesker, som gerne ville fordybe sig i musikkens verden, samt stået på værkstedet og foretaget reparationer og justeringer. Ud fra dette har jeg erhvervet mig en masse erfaring indenfor faget, men min  erfarelse/oplevelse er langt fra slut og jeg ser altid frem til det næste projekt at gå i gang med :)

 

 

 

 

 

 

 
Kaare med sit første trommesæt

I dag bruger jeg tiden på at få skabt et navn til mit værksted i det danske musikliv, samt selvfølglig at spille en masse musik selv. Herudover bruger jeg meget tid på hele tiden at udvikle mine teknikker indenfor faget samt restaurere og handle med vintage-instrumenter.

Jeg læser rigtig mange bøger indenfor faget og snakker jævnligt med kolleger på tværs af landegrænser, for hele tiden at holde mig opdateret på nye metoder og værktøjer, der kan bruges i en bestemt opgave og dermed bidrage til et endnu bedre resultat og en endnu bedre service.

 

Så om du er nybegynder eller professionel musiker, er du altid  velkommen til at kontakte værkstedet for råd og vejledning, og selvfølgelig et uforpligtende prisoverslag, hvis du skal have foretaget service.

Kaare, marchtrommeslager i Legoland Garden