Service

 

Hvorfor vælge Musik Mekanikeren?


Det kræver stor tillid at aflevere sit højtelskede og værdsatte instrument til en anden, både til et generelt service-tjek men især når det gælder dybere-gående reparationer.

Personligt har jeg det på samme måde, når jeg afleverer bilen hos mekanikeren - man ønsker den tilbage så den både føles, kører og ser ud i sin bedst mulige stand!


Jeg tager hver enkelt opgave meget seriøst og sætter en ære i at fastholde mit gode ry og rygte. i selve arbejdet anvender jeg kun de bedste værktøjer og metoder til den pågældende opgave og yder altid fuld garanti på alle udførte opgaver!


Musik Mekanikeren's værksted har til huse i ny-renoverede lokaler som er special-indrettede til instrument-reparation - du kan derfor være helt tryg ved at dit musikudstyr bliver både opbevaret og serviceret helt forsvarligt.


Nedenfor kan du læse et udvalg af de forskellige service-opgaver og de mest hyppige årsager til hvorfor de lander på arbejdsbænken. Har du uddybende spørgsmål til en service - eller dit instrument generelt - er du velkommen til at kontakte værkstedet.