Skoleservice

Musik Mekanikeren's Skoleservice

 

Vi ved at tiden er knap, rundt om på landets skoler og institutioner.

Derfor tilbyder Musik Mekanikeren, at levere et velspillende -og organiseret musiklokale, hvor alle instrumenter samt udstyr, står klar til at spille på.

På denne måde, kan du som musiklærer fra starten undgå bekymringer ift. udstyret og i stedet fokusere på at gøre dét at lære til en succesoplevelse!


Musik Mekanikeren tilbyder dig som musiklærer:


  • Optimering af indretningen i musiklokalet
  • Fuldt servicetjekalle typer musikinstrumenter
  • Service på stedet - du behøver altså ikke at undvære dit udstyr, mens det bliver repareret
  • Kyndig vejledning ved investering af nyt udstyr
  • Løsningsorienteret sparring ift. diverse behov (fx. lange kabeltræk, opbevaring af udstyr, tør luftfugtighed osv.)

 

Hvad enten det drejer sig om Strengeinstrumenter, Trommer & Slagtøj, Klaverer & Keyboards, PA eller Generel Opsætning & Indretning, så kommer Musik Mekanikeren ud til din skole og laver en komplet gennemgang af alt udstyret i musiklokalet. Samtidig bliver der analyseret på indretningen og drøftet ønsker & behov med dig som musiklærer, for til sidst at give et fuldendt overblik over hvilke tiltag der på bedste og billigste vis, vil realise drømmen om det perfekte musiklokale.

 

At få foretaget denne gennemgang af musiklokalet koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Det er blot medvirkende til at skabe et overblik over netop dit musiklokale og mulighederne deri.

 

Hvis du tænker at dette kunne være interessant for netop din skole, så ring eller skriv for at booke en tid til et uforpligtende besøg!

Før..

Efter..

Før..

Efter..

Før..

Efter..

Musik Mekanikeren har allerede hjulpet mange skoler rundt om i Danmark.

Blandt andet har vi besøgt:


Assentoftskolen, Randers

Vores skole har lige fået nytænkt vores to musiklokaler, med Musikmekanikeren Kaares hjælp. Kaare yder en rigtig god service med stor fleksibilitet. Her møder du venlighed, troværdighed og et rigtig godt stykke arbejde.
Kan klart anbefale Musik Mekanikeren.


-Jane-Lis Kjeldsen, Musikansvarlig og Musiklærer på AssentoftskolenÅrhus Katedralskole, Århus

"Vi fik vores musiklokaler gennemgået af Kaare fra Musik Mekanikeren, og vi var meget tilfredse både med reparationer af udstyr og forslag til forbedringer af lokalernes opsætning. Vi oplevede generelt både god service og pålidelighed i processen."


- Søren Lund-Olsen, Musikansvarlig og Musiklærer på Aarhus Katedralskole

 


Tørring Skole, Tørring

"Jeg er musikansvarlig på Tørring skole og har af flere omgange haft besøg af Kaare. Jeg har altid været yderst tilfreds.

Kaare møder personligt op på skolen når det passer ind i min tid. Han er et meget behageligt menneske som lytter til mine ønsker og retter sig efter den økonomi skolen har til rådighed. Hvis fx. man har strengeinstrumenter som skal ordnes, sørger Kaare for at tage dem med og aflevere dem igen. Tingene er altid færdige indenfor den tid vi beder om.

Kaare vender selv tilbage i løbet af 3-4 måneder og spørger om vi har lyst til besøg igen.

Personligt betyder det rigtig meget for mig, at jeg føler jeg kan stole på en samarbejdspartner. Og jeg føler jeg kan stole 100% på Kaare. Derfor de bedste anbefalinger herfra."


- Tommy Juncher, Musikansvarlig og Musiklærer på Tørring Skole

 


Egtved Skole, Egtved

"Vi har brugt Kaare på vores skole til at gennemprøve og reparere en stor del af instrumenterne i musiklokalet. Desuden har Kaare hjulpet os med at få en ny og bedre opstilling samt tilkoblet en stageboks, så vi har mere styr på alle kablerne. Dejligt at få optimeret instrumentariet med kyndig hånd. Kaare er desuden rigtig god at samarbejde med. Brug ham!"


- Rita Jacobsen, Musikansvarlig og Musiklærer på Egtved SkoleStouby Skole, Stouby

Jeg kan klart anbefale Musik Mekanikeren.

Som musiklærer er jeg glad for Kaares hjælp ved indkøb af instrumenter, servicetjek, indretning af musiklokalet og meget mere.


- Helle Bøjlesen, Musikansvarlig og Musiklærer på Stouby Skole


Herudover har vi også haft fornøjelsen af at besøge bl.a.:


Grejs Friskole, Vejle Friskole, Rødkilde Gymnasium, Tørring Gymnasium, Mølholm Skole, Juelsminde Skole, Vejle Idrætshøjskole, Vandel Efterskole, Lindved Skole, Bakkeskolen, Ådalsskolen, Gjellerupskolen, Aulum Kristne Friskole, Bavnehøj Skole, Grønhøjskolen, Katrinebjergskolen, VMS Damhaven og mange flere...

Eksempler på individuel indretning

Musik Mekanikeren Skoleservice
Musik Mekanikeren Skoleservice
Musik Mekanikeren Skoleservice
Musik Mekanikeren Skoleservice
Musik Mekanikeren Skoleservice
Musik Mekanikeren Skoleservice