Nyt Værksted Hedensted

Renovering af Musik Mekanikerens nye lokaler i Hedensted


Her kan du se processen hvori de nye lokaler blev til for Musik Mekanikerens værksted på Jørgensens Allé 28 i Hedensted.


Selve arbejdet med renoveringen strakte sig over ca. 6 måneder.

Et nyt projekt starter ud


Sådan så bygningen oprindeligt ud, inden renoveringen gik i gang.

Den var i sin tid blevet opført så ejeren kunne anvende den til sit murerfirma som vedkommende drev herfra i mange år.

Både huset (bygget 1999) og værkstedbygningen (bygget i 60'erne) er opført af samme murer til ham selv og sin kone.
Uden at have fået vedligehold i mange år var der en del ting som skulle gennemgåes og rettes op på, inden det egentlige renoveringsarbejde kunne begynde.

Selve gulvet skulle støbes om så det blev plant og der skulle nedfræses rundt langs hele kanten og ilægges flamingo for at eliminere kuldebroen.Herefter skulle der opsættes træ-skelet til forsatsvægge. Loftet blev i samme omgang også rettet op.
Klar til første lag isolering langs alle ydervægge.
Porthullet skulle lukkes til og i stedet monteres en stor bred dør - så tunge forstærkere og klaverer let kan bæres ind :-)

Dampspærre er sat op på alle vægge - det sidste lag isolering kan monteres

Fronten bliver beklædt med Cembrit-planker (også kendt som Iverplank)Endelig er der lukket helt af igen!

Fronten er blevet beklædt og de nye døre & vinduer er blevet monteret. Endda stolpen fik sig en gang rustbeskyttende maling ;-)De indre vægge blev beklædt med Fermacell plader og efterfølgende fuldspartlet. Der var sket en fejl ved leverandøren så de 60x120 plader vi havde bestilt, i stedet var blevet til 60x240 plader!

Det endte med at blive et meget tungt arbejde i længden :-)Inde i støv-værkstedet, klar til maling og efterfølgende trolltekt montering i loftet.Trolltekt er her blevet monteret på hele loftet og den gamle port er blevet monteret på to af indervæggene som dekorativ bag-beklædning for de instrumenter som kommer til salg :-)
Endelig flyttet ind! De mange instrumenter, værktøjer og maskiner mangler blot at få deres plads :-)